MediYoga reise til Senegal - et reisebrev

gongbad mediyoga reise Dec 05, 2019

Jeg er akkurat hjemme fra ei helt fantastisk reise til Gjestehuset TinTing i Senegal. Der har vi hatt MediYoga ved soloppgang og solnedgang, fått servert utrolig god og næringsrik lokal mat laget av Julien og Nicole på kjøkkenet, badet i glede og latter i ei gruppe med svært forskjellige og vakre på hver sin måte mennesker i disse omgivelsene. Tusen takk Hilde, for at du inviterte oss ned til ditt helt unike sted!

Foto krediteres: Berit Cathrine Johnsen (begge over, header og de fleste under) Tusen takk for at du tok så fine bilder Berit!

MediYoga stundene hadde vi stort sett på verandaen vår, men også to ganger på stranda. Der nede ryddet vi for plast, raket og lagde en sirkel av store skjell og en mandala i midten. Hver eneste MediYoga-stund var magisk. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk dele med så fine mennesker i heeelt nydelig setting. 

Foto: Jeanette Kvalvåg

Ellers fylte vi dagene med å bade og sole oss på stranda, lese bok i ei av de mange hengekøyene, gode samtaler og vennskap og utflukter.

Et bilde fra nærmeste landsby Nifourang og torgtreet...

Håndtverk og bilder fra Abene...

Bålkos på TinTing...

Det kommer mer om reisen og flere bilder. Sååå mange opplevelser å dele med dere. Dette ble en liten smakebit. 

Vil si tusen takk til alle 10 som reiste med meg denne gangen. Vi har hatt det sååå fint sammen. Alle er i hjertet mitt. 

Kunne du tenke deg å bli med neste år? Vi planlegger en MediYoga reise på 14 dager i nov/des 2020. Vi snakkes om det :)

Jeg kunne bare blitt i Senegal, men gleder meg til ei fin adventstid her hjemme og flere eventer som jeg virkelig kjenner at skal fylle på med godt for kropp og sjel. 

Her er noe: 

SweatYourPraysers & GongBad fredag 6. desember kl. 18-21 på Trondheim Taiji senter

Lydreise med meg, Marna, Kari, Hilde og Magnar fredag 13. desember kl. 19-21. Gonger, syngeboller, trommer, koshi, sang og mer. Sted: Trondheim Taiji senter.

Prana workshop i Stjørdal tirsdag 17. desember kl. 19-21. YinYoga & GongBad med Lena og meg.

 

Ønsker deg en nydelig dag! 

Klemmer fra Maiken

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.