Ditt indre rom for magi i livet

gratis øvelse mediyoga Oct 13, 2019
AlivenessLAB
Ditt indre rom for magi i livet
5:41
 

Jeg får tilbakemeldinger om at noe av det viktigste MediYoga har gjort for mine elever er at de har funnet sitt indre rom eller landet i seg selv. Her får du mine tanker og ei kort lydfil som jeg håper kan gi deg gode opplevelser med det du har på innsiden.

 

Jeg hadde misforstått og trodde at svarene i livet, motivasjonen og veiene til bedre helse lå utenfor meg selv. Nå har jeg tillit til at jeg har ALT i meg. Det føles VELDIG bra og godt. Det gir meg ro. Det gir meg trygghet og styrke. Det gir meg selvtillit og tillit til livet. Og ikke minst; det gir meg en dypere mening i livet og mange flere magiske øyeblikk. Jeg er dypt takknemlig for alt det jeg har allerede. Jeg koser meg. Jeg har faktisk innsett at det er jeg som bestemmer om jeg skal ha det bra. OG, jeg kan ha det bra med å være meg uavhengig av hva jeg presterer, hvor mye jeg tjener, hvilke følelser jeg har, hvem jeg er sammen med, hva jeg gjør, hva som skjer meg…osv.

Rommet i meg er der hele tiden. Der kommer mine idéer og min skaperkraft fra, der kommer visdommen min fra, der kommer mine svar i livet fra, der fins nøklene til min god helse.

Og hør! Der inne er jeg HEL og HELT GOD NOK OG PERFEKT SOM JEG ER!

Er ditt indre rom ukjent for deg? Har du mistet det litt? Er du på hamsterhjulet og springer etter noe der fremme, der ute? Jeg kjenner meg igjen i det.

Rommet ditt er i deg. Alle har et sted i sitt indre der alt er ok og godt, alltid. Bakenfor stress og travelhet, bekymringer og planlegging, strev for å være perfekt, press du legger på deg selv for å være en annen enn den du er for andre…

Jeg har laget ei lydfil jeg, som en hjelp på veien tilbake til hjertet.

La meg guide deg til ett sted hvor det føles godt å være og hvor du kan kjenne ro og glede <3 Rommet hvor de magiske øyeblikkene oppleves. Ditt rom.

Du trenger bare 5 minutter!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.